sky-gratisdw.jpg

the Blue Bottle : RVS cool body thermosfles 

Vraag/doel: ontwikkel een waterfles die voldoet in een tropisch/Caribisch klimaat. 

Door het extreme klimaat heb je niet veel aan de 'Europese' plastic drinkflessen. Het water is binnen een half uur lauw en de fles geeft - door het loslaten van de weekmakers in het plastic - een heel rare smaak aan het water. Alleen het gebruik van een moderne hoogwaardige - onbreekbare - RVS thermosfles werkt hier en kan de aankoop van fleswater in plastic flessen doen afnemen.

Minder afval - groener imago - duurzame toeristische locatie 

Hierdoor neemt ook de afvalstroom naar de stortplaatsen af en daardoor is er gelijk sprake van minder zwerfafval. Omdat er minder aanvoer per containerschip is verlaagt ook de carbon foot-print van elke locatie en zo draagt de Blue Bottle dus direct bij aan het groener imago van de plaats waar deze wordt aangeboden.

the Blue Bottle webpage

the Blue Bottle

De Blauwe Fles is meer dan een statement! Deze speciaal voor het Caribisch gebied/ tropisch klimaat ontwikkelde vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen fles van 0,5 liter houdt de inhoud ten minste 12 uur koud/koel. Door zijn grote drinkopening drinkt hij gemakkelijk, kunnen er gewoon ijsklontjes in en is hij ook perfect schoon te houden met een afwasborstel. Overdag gebruik je thuis of op kantoor gewoon zonder dop als drinkbeker want hij houdt het drankje in zich perfect koel.

Cool Body Quality ©

De Blue Bottle is licht van gewicht, heeft een non-drip poedercoating Cool Body © en ligt hierdoor lekker in de hand. Hij is zeker niet te groot en zelfs volledig gevuld blijft hij gewoon drijven als hij in zee of het zwembad terechtkomt.  De dop van de fles is gemaakt van 'groen' plastic dat vrij is van BPA’s en de RVS fles zelf kan voor 100% worden gerecycled.

Neem voor meer informatie contact op via email of bel: 0654 355 000.

Nieuwsgierig?

Kijk dan op: www.thebluebottle.company